C O A C H I N G


Met eender welke coaching, streef je een doel na.

Als coach ga ik mee op zoek naar wat je noden zijn en wat je wil bereiken.

Met de gepaste deskundige tips en handvaten, gaan we op pad om jouw doel te bereiken.

- het gevoel achteraf, daar gaat het om -


HET AANBOD


klik onderaan op lees meer voor alle info

BABY & GEZINSBEGELEIDING

ORGANISATIE & STRUCTUUR

PEDAGOGISCHE ONDERSTEUNING

In de eerste 3 levensjaren gaat je kind zoveel fases door in de ontwikkeling. Van een klein afhankelijke baby groeien ze tot een peuter die leert eten, kruipen, praten, stappen. Naast het motorische proces mogen we evenals niet onderschatten wat er cognitief allemaal verandert.


Als coach en ervaringsdeskundige ga ik mee op zoek naar hoe je die eerste maanden vlot kan wennen als mama en/of als papa en het gezin waarin jullie baby thuiskomt.


De groeifases van je kind, alle belangrijke ontwikkelingen en de juiste aanpak na de geboorte behoren tot mijn deskundigheid en ervaring.Lees meer

Een goede organisatie kan de kracht betekenen van het verdere verloop en brengt een bepaalde efficientie. 


De juiste structuur, inrichting, planning kan door een logica gericht een doel bereiken. 


Orde creeëren, een juiste structuur vinden of het gepaste plan opmaken, kan je meer tijd geven en ruimte om andere leuke dingen te doen.


Vanuit het idee 'opruimen kan je leren', worden handvaten aangereikt aan zowel kind als ouder/volwassene. 


Rust vinden door opruimen, ontspullen, organiseren en structuren - niet voor iedereen een evidentie maar wel een kwaliteit waarmee een professional organizer aan de slag gaat.


Lees meer

De pedagogie van het kind staat centraal in elke vorm van opvang: gezin-, groeps- en buitenschoolse kinderopvang.


Het ondersteunen van de pedagogische kwaliteit bevordert de ontwikkeling van het kind alsook de kwaliteit van de begeleiding. 


Vanuit een specifieke visie wordt er ondersteuning geboden bij opvoedingsvragen in dagdagelijkse taken als ook groepsdynamische processen. Het is essentieel te reflecteren over de eigen werking en handelingen om een aangename en open werkplek te creeëren waar het kind zich kan thuisvoelen en in warme sfeer kan opgroeien met de juiste stimulatie.
Lees meer

WORKSHOPSIn een aanbod van workshops kunnen bepaalde topics specifiek de aandacht krijgen. Deze gaan door op een vaste locatie maar kunnen ook op verplaatsing gegeven worden.Lees meer

"de toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent"


-Mahatma Gandhi-

Een missie

Samenwerken is het idee voor de toekomst. In de ontwikkeling en groei kunnen veel handen een sterk team vormen. Een opvoedingswinkel en/of groepspraktijk waar men terecht kan voor zowel coaching als kinesitherapie als logopedie en/of speltherapie is een idee met de hoop te realiseren.

Ook jouw missie?

Heb jij interesse om de handen in elkaar te steken en een team te vormen? Wil je mee investeren in de ontwikkeling en groei van kind en/of volwassenen? 

Neem dan zeker contact met me op.

unsplash