ORGANISATIE & STRUCTUUR

ORGANISATIE & STRUCTUUR


Rust vinden door opruimen, ontspullen, organiseren en structuren - niet voor iedereen een evidentie maar wel een kwaliteit waarmee een Professional Organizer aan de slag gaat.


Je gaat je leven resetten door naar de kern te gaan van het opruimen.


Genoeg mensen ruimen in de ochtend of in de avond eventjes op alvorens aan de dag of nacht te kunnen beginnen. Dit is het kleine effect op je om de rust te kunnen vinden waarin velen zich herkennen.


Kan je je voorstellen welk meditatief effect het heeft, als je eens een aanpak zou proberen volgens de regels van de kunst met een professional? 


Vaak verleggen we onze rommel, ruimen we op en lijkt het alsof er geen einde aan komt. Met de juiste handvaten en tips krijgt alles de juiste plek en de rust in je hoofd.


Van een onoverzichtelijke berg papieren, tot de kasten van je keuken, je kleerkast of misschien wel een hele kamer tot het hele huis. Hoe grondiger, hoe heerlijker en de ene heeft enkel dat duwtje in de rug nodig terwijl een ander dit proces graag samen wil aangaan om het doel te bereiken.


Het idee dat je er verandering wil in brengen, is de start van meer tijd voor jezelf!

"Een professional organizer is niet enkel iemand die gaat opruimen maar bezit een stevig organisatievermogen. Dat vermogen kan de planning van je dagelijkse leven veranderen alsook de goals in je verdere toekomst"
Samen met je kind


Opruimen kan je leren! Er is geen vak op school dat je het leert dus hoe jij er thuis mee omgaat is bepalend. Alsook in de kinderopvang of school hoop je dat dit genoeg wordt aangemoedigd.


Je kan met je kind van jonge leeftijd op een leuke manier starten om te leren opruimen.  Het is fijn als het kind een ruimte heeft dat overzichtichtelijk maar tevens ook uitdagend is ingericht waardoor het kind op ontdekking kan. Hierdoor gaat je kind ook zelfstandig leren spelen. 


Rekening houden met de persoonlijkheid van je kind, kan je ook aan de slag gaan om met de focus van je kind en de ontwikkelingen die je kan verbeteren door spel. Momenten inplannen om samen te spelen zijn evenals essentieel.


Daarnaast zoek je vast en zeker de juiste manieren om al het speelgoed een plek te geven. Hoe richt je nu die kamer in volgens die kunst van het organiseren?


Soms is het interessant om de kinder -en/of speelkamer aan te pakken, alvorens ook je kinderen te coachen in het opruimen. Dit kan je als ouder doen met handige tips&tricks van een professional organizer.SAMEN MET JE KIND 


 • opruimen, ontspullen en herorganiseren van de kinderkamer en/of speelruimte.
 • de inrichting van een kinderkamer en/of speelruimte op maat van je kind
 • wil je graag een passend aanbod in speelgoed voor je kind?
 • je wilt graag je kind leren opruimen maar weet niet hoe je dat moet aanpakken?Aanvullende TOPICS  in deze coaching ; 


 • je loopt vast in de planning van dag en/of week in de combinatie van je werk,  kinderen en relatie
 • je zoekt een betere structuur waardoor jullie dagverloop vlotter kan lopen
 • naast het georganiseer van huishouden, werk en kids zoek je meer tijd voor jezelf
 • Ik heb een kind met ASS en wil graag ons gezin/huis hierop afstemmen.
TOPICS  ORGANISATIE & STRUCTUUR


 • opruimen, ontspullen en herorganiseren van een kast, een ruimte tot een heel huis.


 • ga je verhuizen of moet je net nog alles een plek geven nadat de dozen zich hebben opgestapeld?


 • kan je geen weg vinden in de berg administratie?


 • heb je misschien een ouder die naar een  zorgcentrum moet en weet je niet hoe je dat  ouderlijk huis moet leegmaken?


 • je loopt vast in je planning van dag tot week in de combinatie van je werk en priv√© waardoor je soms niet toe komt tot meer tijd voor jezelf?


 • je wil van job veranderen of een eigen zaak starten en weet niet waar te beginnen?
Misschien heb je nog andere vragen, stel dan gerust je vraag in een mail en dan vinden we samen het antwoord.

unsplash