Professional Organizer


Rust vinden door opruimen, ontspullen, organiseren en structuren - niet voor iedereen een evidentie maar wel een kwaliteit waarmee een Professional Organizer aan de slag gaat.


Je gaat je leven resetten door naar de kern te gaan van het opruimen.


Genoeg mensen ruimen in de ochtend of in de avond eventjes op alvorens aan de dag of nacht te kunnen beginnen. Dit is het kleine effect op je om de rust te kunnen vinden waarin velen zich herkennen.


Kan je je voorstellen welk meditatief effect het heeft, als je eens een aanpak zou proberen volgens de regels van de kunst met een professional? 


Vaak verleggen we onze rommel, ruimen we op en lijkt het alsof er geen einde aan komt. Met de juiste handvaten en tips krijgt alles de juiste plek en de rust in je hoofd.


Van een onoverzichtelijke berg papieren, tot de kasten van je keuken, je kleerkast of misschien wel een hele kamer tot het hele huis. Hoe grondiger, hoe heerlijker en de ene heeft enkel dat duwtje in de rug nodig terwijl een ander dit proces graag samen wil aangaan om het doel te bereiken.


Het idee dat je er verandering wil in brengen, is de start van meer tijd voor jezelf!

Een professional Organizer is niet enkel iemand die gaat opruimen maar bezit een stevige dosis kennis en ervaring van structuur en organisatie waarmee je meer kan dan alleen opruimen.


De aanpak gaat ruim in de letterlijke zin maar ook figuurlijk. De planning van je dagelijkse leven tot de aanpak in nieuwe goals van je ruimere leven, als coach ga ik graag deze uitdaging aan. 


TOPICS  PROFESSIONAL ORGANIZER


  • opruimen, ontspullen en herorganiseren van een kast, een ruimte tot een heel huis.
  • ga je verhuizen of moet je net nog alles een plek geven nadat de dozen zich hebben opgestapeld?
  • kan je geen weg vinden in de berg administratie?
  • heb je misschien een ouder die naar een  zorgcentrum moet en weet je niet hoe je dat  ouderlijk huis moet leegmaken?
  • je loopt vast in je planning van dag tot week in de combinatie van je werk en priv√© waardoor je soms niet toe komt tot meer tijd voor jezelf?
  • je wil van job veranderen of een eigen zaak starten en weet niet waar te beginnen?Misschien heb je nog andere vragen, stel dan gerust je vraag in een mail en wie weet vinden we samen het antwoord.