V E R O

Doorheen de jaren kon ik heel veel bijleren zowel als zelfstandige ondernemer als ook op persoonlijk vlak.


Zo werd ik in 2016 een alleenstaande mama van Jack. Mama worden is toch wel het strafste wat je kan overkomen! Nog nooit leerde ik mezelf zo goed kennen. Door de voltijdse job als moeder maar evenals in het zorgen voor anderen, veranderde ik. Naast steeds een objectieve en pedagogische visie over opvoeden, gaat je mama-gevoel mee bepalen wie je bent en hoe je werkt. Het geeft je een extra waarde om opvoeding vanuit beide perspectieven te bekijken.


De combinatie van een zoon alleen opvoeden en een zaak runnen, bracht me naar een nieuwe zoektocht in balans van organisatie op het werk en privé. Die balans is mijn gouden tip als coach! 

Ondertussen mocht ons leven aangevuld worden met meer warmte als nieuw samengesteld gezin van vijf.

 

Door de zin om te blijven bijleren, koos ik voor een nieuwe passende opleiding en behaalde ik in 2018 mijn diploma als kindercoach en in 2019 als professional organiser. Dit met het oog om ouders in mijn opvang en daarbuiten individueel te kunnen begeleiden. 

Lees mee over welk pad ik heb afgelegd tot het worden van coach.

 


Ik werd geboren en getogen in Duitsland, als dochter van een militair.

Op mijn 14e verhuisde ik naar Limburg met mijn moeder om toch alle kansen in Belgie te krijgen in het onderwijs. Ik vond uiteindelijk mijn weg in de menswetenschappen.

Ik startte mijn studie Psychologie aan de universiteit van Maastricht. 

Deze richting lag me, toch zocht ik net iets meer om actief & gericht te werken met jonge kinderen. Zo kwam mijn interesse in de Pedagogie. 

 

Mijn eerste werkervaringen deed ik in een CKG, Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning, te Antwerpen daarna Brussel. Deze centra zijn gekend voor hun ambulante gezinsbegeleidingen en destijds residentiele opvang met een zeer ruime hulpvraag. 

Enkele jaren later ging ik aan de slag bij KOCA, Koninklijk Orthopedagogisch Centrum Antwerpen.

Hier mocht ik mijn ervaring en kennis doen groeien over Autisme Spectrum Stoornis, hoogbegaafheid, hooggevoeligheid/hypersensitiviteit en auditieve stoornissen en kreeg ik de kans om een basis van de Vlaamse Gebarentaal te leren.

 

Ik besloot mijn eigen pad te creëren en zo ontstond Kinderdagverblijf Moustache. Geen creche zoals een ander maar eentje met een kwalitatieve pedagogische visie, een hart voor kinderen met of zonder beperking, een focus op gezonde voeding en een ecologisch principe.

Op 3 september 2012 gingen de deuren open, een succesverhaal van bijna 11 jaar.

Met alle liefde voor het vak besloot ik een punt te zetten achter mijn carriere in Moustache en kon ik een mooie start maken als pedagogisch ondersteuner voor De Woonboot BKO, Ankerwijs vzw.

 

 


Dus met alle kwaliteiten als mama, opvoeddeskundige en een talent voor organisatie, structuur en opruimen

ga ik heel graag aan de slag

en dat kan ook met jou! 

Wil je graag

meer weten, vraag dan gerust een kennismakingsgesprek, 

unsplash